David Tercalavres, verrassend veelzijdig

Een veelzijdige vakman nodig? David Tercalavres is uw referentiepunt voor uw sanitair, centrale verwarming, elektriciteitswerkzaamheden en de meest uiteenlopende klusjes. Handig toch? Een noodnummer voor al uw problemen in huis. David Tercalavres biedt u een snelle en flexibele service tegen scherpe tarieven.

 

Van elektriciteit tot sanitair: één vertrouwd gezicht

 

David Tercalavres is een traditionele vakman zoals er tegenwoordig nog maar weinig te vinden zijn. Van plan om uw badkamer te renoveren? David neemt alle installaties voor zijn rekening en garandeert u een feilloze afwerking. Gyproc-wanden plaatsen? David heeft het al jaar en dag in de vingers. Ook voor allerhande elektriciteitswerk in nieuwbouw- en renovatieprojecten rekent u op hem.

 

Gedaan met koude douches

 

U stond vanmorgen op en wat bleek? Boiler stuk! U krijgt hem met geen mogelijkheid weer aan de praat. En op een koude douche zat u nu echt niet te wachten. Of nog erger: uw verwarming doet het niet. Dankzij Davids jarenlange ervaring met centrale verwarming en boilersystemen (onder andere Vaillant) bent u het zo weer vergeten.

 

Altijd bereikbaar

 

Onverwachte problemen houden zich niet aan uw agenda. Gelukkig is David ook in het weekend of buiten de normale werkuren bereikbaar.

 

Geruststellend toch? Zo’n vakman die (bijna) alles kan. Sla Davids nummer meteen op in uw gsm of bel hem vandaag nog voor een dringend probleem.

Elektriciteitswerken - Nieuwbouw 
Sanitair - Badkamer

Vaillant

Centrale verwarming - CV
Renovatie en herstellingen 
Gyprocwanden en plafonds 
Klusjesdienst

Fotogalerij

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.


 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review